Om mig / Om mig

Om mig

Mit navn er Ina Riber Sjøquist og jeg er 41 år..
 
Min interesse for at rejse startede først rigtigt, da jeg arbejdede som rejserleder i Thailand tilbage i 2001. Jeg opdagede hvor spændende det var, at færdes i en fremmede kultur, hvor meget det udviklede mig og gjorde mig klogere på hvor fedt det egentligt er, at mennesker og kultur kan være så forskelige selvom vi alle bor på den samme jordklode.
 
Siden mit arbejde i Thailand har jeg arbejdet på Billund Lufthavn, hvor det konstant emmer at rejseri.. En dejlig flexibel arbejdsplads når man er bidt af at rejse..
 
For mit vedkommende at det nemlig en form for "fritids" interesse, om end bare en lidt dyrere hobby - Men helt sikkert den fedeste!!
 
Jeg er gift med Dan, der heldigvis har taget interessen til sig ( Man skulle da være et skarn, hvis man ikke blev vild med at opleve vores vidunderlige verden ),
 
Prins Noah kom til verden for 7 år siden - Allerede inden han fyldte år havde han været i flere lande, end nogle kommer i et helt liv.. Men vi har hele tiden været enige om, at vi ville holde fast i vores livsstil med at rejse, og at man sagtens kan rejse som en trio.. Og han har forlængst bevist, at han er en ægte rejse baby Nr 1.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ina Riber Sjøquist  | inariberj@hotmail.com